Bedre Bad

Få VVSpect med Bedre Bad

VVSpect er appen til nemt og hurtigt serviceeftersyn og opstart på ventilation, varmepumper og andre varmekilder. Med vores Exclusive Bedre Bad medlemsaftale kan du købe VVSpect i 12 mdr. og få en iPad med ovenikøbet.

“Konceptet er rigtig fint og jeg synes, det er godt udført. Det giver mig tryghed at appen er lavet i samarbejde med Brødrene Dahl. Og så er det fedt at jeg kan lave en personlig rapport til kunden – det styrker min virksomhed.”

Martin Kirstein, Thy VVS


Sådan virker VVSpect

Med VVSpect kan du nemt lave serviceeftersyn på ventilationsanlæg, varmepumper og mange andre varmekilder på din tablet. VVSpect fører dig trin for trin gennem eftersynet, så du ikke glemmer noget. Laver du indregulering af ventilationsanlæg tager VVSpect sig også af udregningerne for dig. Du indtaster data og VVSpect klarer resten. 1-2-3 og sagen er afsluttet.-

1. Opret sagen

Du er hurtigt i gang med at oprette sagen. Forbered evt. dagens serviceeftersyn hjemme på kontoret.

2. Følg tjeklisten

Den logiske tjekliste sikrer, at du får registreret og noteret alle oplysninger under serviceeftersynet. Indsæt fotos som dokumentation af fejl, mangler eller udførte forbedringer. 

3. Afslut sagen hos kunden

I det øjeblik du har indtastet alle oplysninger er servicerapporten klar og der underskrives direkte på skærmen. Rapporten er færdig og kan straks sendes til kunden og hjem til kontoret. Sagen er afsluttet.

Hent appen og prøv VVSpect gratis

VVSpect er en app, du henter ned på din iPad eller Android tablet. Det er helt gratis at hente appen og du får også 2 helt gratis sager med, så du kan prøve alle funktionerne af.


Exclusiv Bedre Bad medlemsaftale

Med Bedre Bad medlemsaftale får du VVSpect til fordelagtige priser. Som et helt særligt introtilbud kan du købe VVSpect i 12 mdr. og få en iPad 8 med ovenikøbet – inklusiv tastatur og hardcase.

Få VVSpect til 479 kr. pr. måned

For den pris får op til 2 brugere fuld adgang til appen med ubegrænset brug af sager. Har I brug for flere brugere? En ekstra bruger får du for 179 kr. pr. måned. Alle priser er ex. moms.

Årsrabat på 20% – inklusiv 1 stk. gratis iPad 8

Køber du et årsabonnement, giver vi altid 20% rabat på prisen. Med Bedre Bad medlemsaftale får du lige nu en iPad 8 med ovenikøbet – inklusiv tastatur og hardcover. Det er et super godt sæt, der kan holde til farten som VVS’er og en virkelig god mulighed for at opgradere virksomheden og medarbejdere på den digitale front.

Har I brug for flere iPads? Vi sælger sættet til Danmarks til enhver tid billigste dags-pris.

“Appen er bedre end de normale papirskabeloner. Den hjælper og guider og får det hele med. Appen vil have samme betydning som min værktøjskasse og så er det dejligt, at når man går ud af døren, så er sagen afsluttet.”

Peter Smed, Peter Smed I/S